top of page

Publikens röster

Recensioner från "Livets delikatesser!" År 2017

”Om du inte har planer för kvällen eller om du har planer för kvällen så AVBOKA och gå och se denna magiska föreställning "Livets delikatesser" istället! En föreställning med högt i tak, den svänger mellan bästa sortens humor, allvar, dans, sång, glädje och tårar! Jag såg den i onsdags och ska se den igen imorgon för den är sååååå bra! De tre coola kvinnorna som spelar, skrivit och producerat föreställningen är mäkta imponerande och inspirerande! Kl.19 börjar showen och teatern ligger vid St Eriksplan. Centralt och bra! Don't miss out!”

/Emelie 2017-04-07

 

 

* ”Så mycket känslor efter en föreställning, skratt, häpnadsväckande, glädje och framförallt beundran över att ni vågar!!! Så jävla grymma brudar! Din fredagskväll är spikad för du ska boka och gå på denna fantastiska föreställning!”

/Moa 2017-04-07

* IGÅR SÅG JAG DEN!

"Föreställningen med stort F.

Vilken show, vilken glöd, vilket engagemang.

Vilken talang, vilket mod, vilket driv.

Jag måste se den igen. 
Vilken tur att jag ska få göra det på lördag. 
För er andra som är sugna så går den redan ikväll igen och imorgon fredag. 
Don't miss out. U will regret it!"

/Jenni 2017-04-07

       

* "Så nöjd efter en galet grym kväll då jag å mammi varit å sett Linda Thisell i showen "Livets delikatesser" på Teater Lederman! Den berör och ger en en tankeställare och jag skratta så jag grät! Finns fortfarande biljetter kvar till showen imorgon! Gå, ni kommer inte att ångra er 😜

Tack Linda och gänget ni var grymma som alltid!!!

/Anna Löfstrand 2017-04-14

* "Fasiken vad bra det var! Ni är så sjukt roliga, knäppa, svåra och modiga!!!! Älskade att det fanns med inslag från förra föreställningen, det gör att man känner sig lite stammis. Och slutet!!! Vilket jävla slag-på-käften-slut. Så coolt och modigt. Frida var helt knäckt efteråt!  Nu längtar vi till nästa!! Kör hårt i kväll och på lördag så hörs vi sen! P & K och trevlig helg!"

/Marika Vänskä 2017-04-07

 

* "Tack för en riktigt bra föreställning. Var riktigt kul, och roligt att se hur ni har utvecklats. Lycka till med resterande föreställningar. Kram"  

/Josefine Olsson 2017-04-14

 

"Linda, så imponerad av det du kan och gör, du är sann kreativitet och kärlek! Tack för i lördags. Ni Rockar! Längtar redan till nästa föreställning, men det är ok, föd barn först 😘Love u and miss u all ready!"

/Petra Möller 2017-04-08

"Fantastiska, vackra, varma, härliga du  TACK för ikväll. För skratten o igenkänningen o värmen. Önskar vi hade hunnit stanna o krama om dig ordentlig, men behövde rusa hemåt till de lurviga barnen mina.

Massor av kärlek och kramar och pussar! Din fantastiska energi är saknad!"

/Nicole Fhors 2017-04-07

"I Livet med dess tvära kast... dagen vill man gråta av sorg, förtvivlan. 😢🇸🇪

Dagen efter ges man en dos av skratt som får en att nästan gråta 😂 TACK Underbara Linda Thisell för en härlig föreställning på Teater Studio Lederman. TACK för det förlösande skrattet...ni var fantastiskt bra! KÄRLEK"

/Sabine Fischer 2017-04-08

"Vaknar med ett leende på läpparna efter gårdagens upplevelse på Teater Lederman m Linda Thisell & gänget! Ni är så proffsiga o man skrattar o stannar till om vartannat. Tack!!" 

/Eva Härnesten 2017-04-06

* Kvällens tips.

"Två datum att välja på för att se den här härliga trion.

2bugg & 1årgångsvin bjuder på högt & lågt med tvära kasst mellan "oj då" till

"HAHAHA"

Tack Linda Thisell för kvällens skratt!"

/Marcus Johansson 2017-04-06

 

* "Ni som inte varit där, kan jag rekommendera, det är kul, fyndigt, dansant, fin sång o bra!"

/Birgitta Holmberg 2017-04-06

* "Vi har ikväll varit och sett en otrolig föreställning på Teater Lederman med bl.a Eva Vreede. Gå och se den! Den är helt otroligt bra! En föreställning där de använder företeelser från vardagen, media och från vår föreställningsvärld och vänder på dem på ett otroligt sätt. Där finns humor, svärta, inlevelse och en otrolig kreativitet! Jag sitter här efteråt. Kollar på Netflix och önskar att den föreställningen gick att hitta där så att jag kunde se den igen. Gå och se den! Men ni har bara tre dagar på er! Så stå på! Teater Lederman, finns på nätet. Annars åker man bara till Gästrikegatan 13 och köper biljett. Missa inte detta!

Ni är värda att gå långt. Er föreställning borde kunna visas över hela Sverige. Ni borde kunna få den understödd. Jag vet inte hur men...Men jag är så imponerad! Jag har aldrig någonsin sett en sån bra föreställning"

/Lars Lindberg 2017-04-07

* Hurru!

"Tack för showen! Fan vad ni måste kämpa för att få ihop det där! Väldigt inspirerande! Hoppas ni fyller resten av föreställningarna också!"

/Robin Muhr 2017-04-07

 

 

* Tack grymma ni för en så bra show igår!

"Ni är fantastiskt roliga! Måste ju bara berätta för alla jag känner att dom ska boka"

/Jessica Carlsten 2017-04-08

* "TACK för att ni sprider glädje, kärlek och skratt! Ni förgyllde verkligen min kväll med eran sprakande föreställning!! Ni är så vackra, galna och nakna på samma gång. STORT TACK!!! PS. Jag va rätt sugen på att grabba tag i din rumpa med." /Sandra Pellbrink 2017-04-07

* Tjejer!

"Stort Tack för en urkul kväll igår! Mycket trevligt att träffa er o se er roliga show!" P&K

/Towe & Pålle 2017-04-08

* "Onsdag & teaterpremiär med Eva Vreede och hennes 2bugg & 1årgångsvin. Vilken show! En blandning av sött & salt, dur & moll, imponerad🖒team Lindö var på plats."

/Nina Starck 2017-04-05

* "Fantastiskt rolig, engagerande teater får 10 👍 Se den!!!"

/Maria Smith  2017-04-05

* "Njuuuter av kollegans föreställning, ont i magen 😂

Gå och se 2bugg & 1årgångsvin!"

/Anna Drewsen 2017-04-05

* "Hemkommen från en fantastisk föreställning av 2bugg & 1årgångsvin med finaste Linda Thisell och gänget. Jag har skrattat och klappat. Fått gåshud och nostalgi. Tack fina modiga ni!

/Amanda Roo 5/7 2017-05-07 

* Grattis! 

"Underbart kul & hjärtskärande. Ni var underbara alla tre! Tack för att ni finns!" 

/Carinéa Coldenberg 2017-05-07

* "Tack finaste ni för en grym föreställning som har allt. 💕 Alla känslor fick vara med och vi gick alldeles berörda därifrån, med ett leende på läpparna. Shit vad ni är bra! Puss på er!" 

/Sissi Möller 2017-04-08

 

 

* Tack underbara ni för en GRYM föreställning. Ni är sååå fantastiska. Allt ni gör, vad ni är, allt ni säger. Man blir glad, tagen, fnissig, generad, upprymd, allvarlig, knäpp. Ni är guld värda. Glad påsk! Hoppas allt gått jättebra!"

/Ceca Wadstein 2017-05-07

Recensioner från "TreON- Lösningen på allt!" År 2015

Världspremiären är nu avklarad!!!

Tack härliga publik för att ni kom och satte vår föreställning på kartan

tillsammans med oss brudar i 2bugg & 1årgångsvin.

 

* Premiären på Tre ON Lösningen på allt!

"Vi har sett föreställningen och kan verkligen rekommendera den på det varmaste. 3 st fantastiska tjejer som både kan dansa, sjunga och har en härlig humor. Dom berör, jag lovar. Jag ville trycka på reprisknappen.

Maten som Vurma bjuder på slår det mesta. Lokalen är speciell, måste helt enkelt upplevas. Skynda och beställ biljetter innan dom tar slut. Såååå braaa, vi skrattade så tårarna rann Toppen!!!"

/Ulla Sandberg 2015-01-31

 

 

* Härlig underhållning!

"Vill ni ha en skön, trevlig & god kväll mitt i hjärtat av Stockholm? På topfloor av restaurang Vurma Birger Jarl underhåller 3 galanta tjejer även kallade 2Bugg & 1årgångsvin, föreställningen "TRE ON Lösningen på allt" .

Tillsammans med VURMAS supergoda mat får ni

en skön kväll ☆☆☆☆☆☆☆"

/Ulrika Svalling 2015-01-31

 

 

* Tack för en härlig kväll!

"Jag smälter fortfarande lördagskvällens premiär av Tre ON! Det var en upplevelse med både gapskratt och tänkvärdheter. Vi bjöds på många överraskande moment och det var ständigt spännande att se vad som skulle hända härnäst. Tre talangfulla kvinnor som verkligen kan konsten att underhålla med både sång, dans och teater. Dessutom var platsen, Vurma på Birger Jarlsgatan, mycket väl vald - maten var utmärkt och mycket prisvärd och atmosfären känns som ett stort, mysigt och hemtrevligt vardagsrum med många sittplatser. Jag kan varmt rekommendera den här föreställningen och önskar er lycka till framöver!"

/Caroline Carlstedt 2015-01-31

 

 

Vi kunde inte sova på hela natten...

"Vet du hur lätt det är att inte tänka på nåt som man inte får tänka på? Nej, just det –DET GÅR INTE. Vi kunde inte låta bli att tänka på allt roligt vi hört, allt underbart vi sett på Vurma – TreON i lördags kväll. Då, när man bara kan tänka på er, så skrattar man, fnissar och kluckar glatt. Sova??? Det gick inte, men det var det värt. Du som inte sett TreON på Vurma. Åk dit, käka gott, skratta hela kvällen och få en natt utan en blund. Tjohooo..."

/Johan Stenius 2015-01-31

 

 

* TACK FÖR IGÅR!

"It was a treat. Kul, tänkvärt och varierat och inte så lite sexigt, burleskt och glatt.

Vi hade riktigt kul vid vårt bord! Hoppas att ni får den publik ni förtjänar"

/Björn Ericstam 2015-02-01

 

 

* It was GREAT!!

"Nice food with good wine first, and after the food we had a fantastic evening with a great show with many laughs in a friendly atmosphere. Nice way to be entertained.
3 girls with a lot of "Girlpower".

/Mases 2015-01-31 (källa Ticnet)

 

 

* "Superklass! Drama, humor - allt!"

/Jan Sjunnesson 2015-01-31

 

 

* Gå och se den!

"Otroligt bra revy i härliga lokaler på Vurma Birger Jarl. Lite av allt, som sig bör… skratt, sång, dans, sketcher och lite allvar här och där. Rekommenderas varmt!"

/Mariel 2015-02-05

 

 

* En oförglömlig kväll med min dotter Anna!

"Tack till alla tre tjejerna för en helt fantastisk och väl genomförd revy på en jättetrevlig restaurang med god mat & dryck! Vi var där i tisdags 3 februari och jag har tänkt på den varje dag sen dess. Hoppas att vi får ser ER igen! Måste upplevas gå och se den!" /Kristina Löfstrand 2015-02-03

 

 

* Hej bästaste!

"Och tack för en riktig underhållningsomgång! De kondomlika One-liners var himlarns bra, liksom mycket annat. Linda var det ju full fart på."

/Staffan Atterhall 2015-02-07

 

 

*"Det var helt underbart att få vara publik
Tack för en superbra föreställning. Massa pussar och kramar till er​!"

/Natalie Karlsson 2015-02-07

 

 

* Ett jättetack till er alla!

"En mycket trevlig kväll med en massa skratt
och härligt allvar. Det blir inte så mycket bättre än så här! Men det
visste vi ju innan. KRAMAR!!!"

/Nils Hagbard 2015-02-07

 

 

Träffsäkert!

"Här fanns något för alla. Igenkänningsfaktor hög! Roligt, träffsäkert och modigt av dessa tre begåvade kvinnor!"

/Anki 2015-02-09

 

 

* Jättetrevligt evenemang!

"Roligt,tänkvärt och underhållande.

Full fart hela tiden. Alla "tjejerna" var så proffsiga.
Trevligt att sitta på en mysig restaurang och se showen."

/Christina 2015-02-07

 

 

* Tack finaste ni!

"Sy mysigt och helt fantastiskt vad kul det är att se hur ni fullkomligt förtrollar publiken med er begåvning. Mamma som i normala fall (precis som syster min) är väldigt kontrollerad, torkade tårar under era nummer. Befriande på något sätt att se hur en människa genom underhållning plötsligt kan lägga sina hämningar åt sidan och bara leva med.

Fint, det betyder kvalitet, förmåga att beröra och berika! Tack!"

/Felicia T 2015-02-11

 

 

* TreON!

"Men så himla bra!! Vilken professionell föreställning. Det kan bara inte vara den sista (14/2). Måste bli fler gånger. Då kommer vi med andra vänner. Detta blev en perfekt 40-årspresent för en släkting. Oj vad vi skrattade. När kan vi se detta igen? Kram, speciellt till min nya idol, Eva."

/Hälsningar Marie från Södertälje 2015-02-15

 

 

* Fantastisk underhållning!

"Bra kombination av dessa tre personer, mycket energi i föreställningen, humor, glädje, allvar och full fart. Bra sång, tydliga röster och fantastiska kroppsövningar!! Med andra ord - helt i klass med Sveriges elit!!"

/Från okänd 2015-02-12

 

* Fantastiskt!!!

"Fartfylld, aktuell, dynamisk, rolig, allvarlig och hysterisk. Ibland poesi ibland fantastisk skönsång ibland bara trams och ibland riktigt fräckt, så att de de mest pryda blev högröda i ansiktet. Med en interaktion med publiken som fick tiden att försvinna. Total närvaro, inte en enda mobil syntes till under tiden. Helt klart den bästa krogshowen hittills !!!"

/Andreas W 2015-02-16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publik.jpg

Folk som givit oss pepp innan premiären!

 

Allmänt gillande bara...

"Jag gillar upplägget, gillar er, gillar (sorry girls) framför allt EVA!, hoppas jag får gilla lediga platser på premiären!!! - Typ trippelgilla :) kram marie"

 

 

* Föreställningen: 

TRE ON - Lösningen på allt!

"Hej Eva, tack för ditt brev med info om er föreställning. Hade gärna kommit någon av de 5 datum i februari ni spelar men nu är det på det viset att dels har vi egna rep eller föreställningar dessa dagar plus att jag har redan tackat ja till andra saker sedan tidigare så det passar inte alls tidsmässigt för mig men jag önskar er allt gott och säger SPARK inför er världspremiär! Varma hälsningar Vicky von der Lancken"

 

 

"

bottom of page