top of page

Vilka är vi?

Linda Thisell

"Har en otrolig intensitet, noggrannhet och inlevelse i allt hon gör; Hennes magiska dans, hennes förmåga att imitera och hennes hysteriska monologer gör henne till ett unikum. Hon äger även det konstnärliga ögat, behärskar design och formgivning i alla tänkbara material. Tala om geni!"

Eva Vreede

"Visar upp en härlig kraft, träffsäkerhet i replikerna och har en fantastisk timing. Allt hon gör sitter där med samma självklarhet. Hon är unik i sitt sätt att framföra text. Alla blir berörda av Evas talakonst. Hon har fått det mesta i överflöd!"

Maria Ljungström

"En stor komedienn som har välsignats med en fantastisk röst. Denna sångfågel hanterar tragedi som komik med stor proffsighet och innerlighet. Under resans gång har det även visat sig att Maria har en stor manusådra. Hon övertygar och trollbinder i allt hon gör!"

2bugg & 1årgångsvin

Humorgrupp som är i ständig skaparprocess och balanserar sitt skrivande mellan igenkänning samt eftertanke. Personligt, varmt, skarpt och hysteriskt roligt med en otrolig intensitet i allt. De äger det

konstnärliga ögat och gör allt med självklarhet och innerlighet. Ja...lite för mycket av allt.

Vår tanke är att roa, ge eftertanke, reflektioner över vår tillvaro, våra tillkortakommanden, vårt beteende, vår behandling av vårt jordklot, njuta av skön sång och dans i nuet. Dessutom överraska med vårt mod, generationsöverskridningar och få publiken delaktig.

bottom of page