top of page

År 2022:

"Hög svansföring kräver ren stjärt

Nu är vi på gång igen...eller vi har ju redan haft premiär. Däremot känner vi oss inte klara med vår föreställning. Vi vill köra igen och igen och vill därför sprida den här föreställningen vidare i vår/sommar/höst och vinterluften. 

Vi blandar som vanligt högt och lågt, brett och smalt. Vi sjunger, dansar och dyker ner i djupa texter. Ni liksom vi, skrattar tills ni gråter och gråter tills ni skrattar. Bara det är ju värt att uppleva.

Tveka inte att höra av er. Vi är vansinnigt flyttbara.

Affisch-H.svans.png

År 2018:

"MELLANDAGSRÖRA"

Tillsammans med musikalartisten Sandra Caménisch satte vi upp två föreställningar den 29/12 i Tranås. Det blev en salig "röra" av både humor & musikal som sattes upp i mellandagarna, därav namnet "MELLANDAGSRÖRA".

Detta blev starskottet för vår kommande turné i landet.

Affisch.alt3.png

År 2017:

"Livets delikatesser"

Spelas i år på Teater Lederman på Gästrikegatan 13 i Stockholm.

Efter den tidigare succén på restaurang Vurma Birger Jarlsgatan är det nu dax för gruppen "2bugg & 1årgångsvin"  att ta sig an en större scen, nu med en till egen nyskriven föreställning.
Ni som publik kommer få godbitar ur vårt mänskliga beteende, högt som lågt. Vi vill överraska med vårt mod, vår energi och samtidigt få publiken delaktig. Med smak av sång, dans och humor tar vi er på en resa med tvära kast...så håll i er! 

Vi är laddade, det ska bli så kul och spännande! Varmt välkomna!

År 2015: 

"TRE ON Lösningen på allt!"

 

Är livet verkligen svart eller vitt?….Ja, och det är precis det vi gillar och så lite grått också. Det är liksom det som är våran grej…högt eller lågt, mjukt eller hårt, skratt eller gråt, kontraster helt enkelt. ”Utan tvivel är man inte riktigt klok” -tycker vi och Tage Danielsson. 

Vi är tre kvinnor som är ON, gör vår egen grej, skrattar åt våra egna skämt och levererar det som just vi tycker är kul och viktigt. Under flera år har vi blivit regisserade och nu är det dags att vi kliver av bussen och sätter oss i Porschen och gasar ut på E4an…utan säkerhetsbälte.

 

Så här börjar din kväll

Efter att ni bokat er biljett på Ticnet samt gjort er bordsreservation på Vurma Birger Jarl är det dags att bege sig till föreställningens arena. Tiden för insläppet är kl 18:00. Där kommer ni mötas av vår trevliga värdinna som visar er till bords en våning upp. Ni får en specifik meny för kvällen där ni kan välja mellan varmrätt, vegetariskt eller plocktallrik samt ett glas vin/öl eller alkoholfritt alternativ till ett förmånligt pris.

Vi entrar scenen kl 19:00 och kommer att agera runt om i hela rummet. Så känn dig fri att vända på stolen eller ställa dig upp om du behöver under förställningens gång, som är ca två timmar inklusive paus.

Varmt välkommen att bekanta er med "2bugg & 1årgångsvin"!

 

bottom of page