top of page

Nuläget!

Nu går tiden lite för fort! Om 17 dagar Premiär! Vi har 2 spikade (hela) repdagar i veckan, måndagar och tisdagar. Men just nu måste så mycket annat än rep till showen fixas! Och jag har varit riktigt risig med djuphosta och snor i 2 veckor! Stön! Ljud & Bild Media (vi vore intet utan dom) hjälpe oss sätta upp allt ljus + högtalare på restaurangen i måndags, så vi kunde ha vår första genomgång på Vurma med vår eminente medarbetare på ljud/ljus, Håkan Lindberg (tack för stort tålamod och alla glada kommentarer)! Sedan en klädgenomgång på tisdag med vår ansvarige i den frågan, läs Linda, plus att samma Linda tog med oss och halva snickeriverkstaden till Vurma för bl.a. uppsättning av gardin till entrén! Tack söta fina Neta (Vurmas ägarinna) och all personal för att vi får springa härs och tvärs i era härliga lokaler - KRAM. Så, trots "stöket" känner jag mig bortskämd med alla underbara människor som finns runt omkring mig och oss, och känner att snart är vi på banan och målet att leverera den bästa, roligaste, knasigaste och mest gripande show jag varit med om kommer (måste) införlivas!

Edert Årgångsvin.

Exotic Dancer

bottom of page